per pagina
 • Ear Cuff Basic
  Ear Cuff Basic

  Ear cuff gemaakt van 925 sterling zilver met een basic design. Fijn dat je voor een earcuff geen piercing nodig hebt. Je zet hem over je oorrand en knijpt de zilveren ear cuff zachtjes op maat.

  € 12,50
 • Ear Cuff Twisted
  Ear Cuff Twisted

  Ear cuff van 925 sterling zilver met een gedraaide ring. Handig dat je geen piercing nodig hebt om een earcuff te bevestigen. Je zet hem simpel over je oorrand en knijpt de zilveren earcuff zachtjes op maat.

  € 12,50
 • Ear Cuff Dots
  Ear Cuff Dots

  Superleuke earcuff met een bolletjes motief. Voor dit model oorsieraad heb je geen gaatje nodig, je klemt de ear cuff simpelweg over de rand van je oor en knijpt 'm voorzichtig op de juiste maat.

  € 10,95
 • Ear Cuff Chain 2mm
  Ear Cuff Chain 2mm

  Trendy earcuff met een schakelmotief, gemaakt van echt zilver. Voor dit oorsieraad heb je geen gaatje nodig. Je zet de earcuff eenvoudig over de rand van je oor en knijpt 'm dan voorzichtig op maat totdat hij goed vast zit.

  € 10,95
 • Ear Cuff Chain 4mm
  Ear Cuff Chain 4mm

  Echt zilveren earcuff met een schakelmotief. Je hebt voor dit model oorsieraad geen oorgaatje nodig. Je zet de earcuff over de rand van je oor en knijpt 'm voorzichtig op maat totdat hij goed vast zit.

  € 12,50
 • Earcuff Hearts
  Earcuff Hearts

  Stijlvolle hartjes earcuff van echt zilver. Door het klemontwerp is dit oorklemmetje met hartjes eenvoudig te bevestigen zonder dat je extra oorgaatjes nodig hebt, waardoor het comfortabel en makkelijk te dragen is.

  € 19,95
 • Ear Cuff Double
  Ear Cuff Double

  Ear cuff in 925 sterling zilver met dubbele ring. Je hebt hiervoor geen piercing nodig, je zet de earcuff gemakkelijk over je oorrand en knijpt de zilveren earcuff zachtjes op maat.

  € 14,50
 • Ear Cuff Double Bold
  Ear Cuff Double Bold

  Earcuff van zilver met een dubbele bredere ring. Deze zilveren ear cuff zet je gemakkelijk over je oorrand. Voor ear cuffs heb je geen piercing nodig, een oorklemmetje is dan de ideale oplossing.

  € 15,95
 • Ear Cuff Double Twisted
  Ear Cuff Double Twisted

  Trendy earcuff met een dubbele ring, gemaakt van 925 sterling zilver. Voor het dragen van een ear cuff heb je geen oorgaatje nodig. Je zet hem eenvoudig over de rand van je oor en knijpt 'm voorzichtig op maat.

  € 13,50
 • Ear Cuff Double Dots
  Ear Cuff Double Dots

  Superleuke echt zilveren dubbele earcuff met kleine bolletjes. Voor dit oorsieraad heb je geen gaatje nodig. Je zet hem eenvoudig op de rand van je oor en knijpt 'm zachtjes op maat totdat hij goed vast zit.

  € 13,50
 • Ear cuff Sliced
  Ear cuff Sliced

  Earcuff van zilver met een schuin streepmotief. Superleuk om bij een simpele set te dragen maar ook bij een hele earparty. Je hebt voor een earcuff geen gaatje nodig.

  € 13,50
 • Ear Cuff Sliced
  Ear Cuff Sliced

  Trendy zilveren earcuff in een taps toelopende vorm. Voor dit type oorsieraad heb je geen oorgaatje nodig. Je zet de earcuff eenvoudig over de rand van je oor en knijpt 'm dan voorzichtig op maat totdat de ear cuff goed vast zit.

  € 15,95
 • Earcuff Spiral
  Earcuff Spiral

  Mooie zilveren earcuff, met aan de uiteinden een zirkonia steentje. Voor dit oorsieraad is geen piercing nodig, Je zet hem gemakkelijk over je oorrand en knijpt 'm zachtjes op maat totdat hij goed vast zit.

  € 12,95
 • Ear Cuff Basic
  Ear Cuff Basic

  Ear cuff van verguld 925 sterling zilver met een basic design.

  € 13,95
 • Ear Cuff Twisted
  Ear Cuff Twisted

  Ear Cuff van verguld 925 sterling zilver met een gedraaide ring. Superleuk om bij een earparty te dragen maar ook mooi bij een simpele set. Voor deze earcuff is geen gaatje nodig.

  € 13,95
 • Ear Cuff Dots
  Ear Cuff Dots

  Superleuke earcuff van verguld sterling zilver met een bolletjes motief. Leuk om alleen te dragen of te combineren met andere oorbelletjes. Voor het dragen van een earcuff heb je geen gaatje nodig!

  € 12,50
 • Earcuff Hearts Gold
  Earcuff Hearts Gold

  Prachtige vergulde zilveren earcuff met hartjes, vervaardigd met een laagje echt goud op echt zilver. Deze oorklem, ook wel bekend als een earcuff, is makkelijk te dragen zonder extra oorgaatje, gewoon aanschuiven en klaar!

  € 24,95
 • Ear Cuff Double
  Ear Cuff Double

  Ear cuff van verguld 925 sterling zilver met een dubbele ring.

  € 16,50
 • Ear Cuff Double Twisted
  Ear Cuff Double Twisted

  Trendy earcuff gemaakt van verguld zilver (een laagje echt goud op echt zilver). Voor dit type oorsieraad heb je geen oorgaatje nodig. Je klemt de ear cuff over de rand van je oor en knijpt 'm voorzichtig op maat.

  € 15,95
 • Ear Cuff Double Dots
  Ear Cuff Double Dots

  Dubbele earcuff van verguld zilver. Een kant is voorzien van een bolletjes motief. Je hebt voor dit type oorbel geen gaatje nodig. Je zet de oorklem over je oorrand en knijpt 'm voorzichtig op maat totdat hij goed vast zit.

  € 15,95
per pagina

Earcuffs zilver

Shop je favoriete ear cuff online bij Moods & Memories

De Ear cuff is de trend van dit moment op het gebied van oorbellen. Draag hem met je andere oorbellen voor een prachtig resultaat en geef je outfit een enorme boost. Niets is te gek of te veel. Kijk naar je andere sieraden en combineer daar je ear cuff mee. Ook superleuk om te combineren met de oorringen en oorstekers van Moods & Memories.

Wat is een ear cuff?

Een ear cuff is een oorbel waar geen gaatje voor nodig is maar het toch lijkt alsof je een piercing in hebt. Je zet de earcuff simpel over jouw oorrand. Dat kan op verschillende plekken, bovenin of juist halverwege het oor en vervolgens knijp je de ear cuff dicht. Ideaal dus voor iedereen die niet daadwerkelijk een gaatje wil laten piercen! Voor al je vragen over earcuffs en natuurlijk ook over onze andere sieraden kun je contact met ons opnemen via de mail, ons contactformulier of whatapp naar 06-22730181

© 2016 - 2023 Moods & Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel