• Doortrekoorbel Blaadje
  Doortrekoorbel Blaadje

  Zilveren doortrekoorbellen met een blaadje. Threader oorbellen worden ook wel pull through oorbellen genoemd omdat je ze als het ware door je gaatje rijgt. Je kunt deze doorhaaloorbellen op verschillende lengtes laten hangen.

  € 11,95
 • Doortrekoorbel Staafje
  Doortrekoorbel Staafje

  Echt zilveren doortrekoorbellen met staafjes. De lengte van deze doorhaaloorbellen is 65 millimeter.

  Deze threader oorbellen zijn hoogglans gepolijst afgewerkt.

  € 8,95
 • Doortrekoorbel Bolletjes
  Doortrekoorbel Bolletjes

  Echt zilveren doortrekoorbellen met vier bolletjes. De lengte van deze doortrekkers is 65 millimeter.

  Deze threader oorbellen zijn hoogglans gepolijst afgewerkt.

  € 10,95
 • Doortrekoorbel Infinity
  Doortrekoorbel Infinity

  Echt zilveren doortrekoorbellen met het infinity teken. De lengte van deze doortrekkers is 65 millimeter.

  Deze threader oorbellen zijn hoogglans gepolijst afgewerkt.

  € 10,50
 • Doortrekoorbel Hartje
  Doortrekoorbel Hartje

  Echt zilveren doortrekkers met een hartje van 5 x 5 millimeter.
  De totale lengte van deze oorhangers is 65 millimeter. Deze threader oorbellen zijn nabehandeld met een rhodium laag wat extra glans geeft en er tevens voor zorgt dat…

  € 14,95
 • Doortrekoorbel Staafje
  Doortrekoorbel Staafje

  Doorhaal oorbellen van echt zilver met een staafje. De totale lengte van deze echt zilveren doortrek oorbellen is 10 cm. Je kunt de threader oorbel dus zo hoog of zo laag hangen als je zelf wilt.

  € 13,95
 • Doortrekoorbel Pegel
  Doortrekoorbel Pegel

  Echt zilveren doortrekoorbellen met een pegel van 18 x 3 millimeter bevestigd aan een ankerschakel van 1,3 millimeter. Deze zilveren threader oorbellen hebben een totale lengte 9 centimeter. De doortrekkers zijn te combineren met…

  € 23,50
 • Doortrekoorbel Zirkonia
  Doortrekoorbel Zirkonia

  Echt zilveren doortrekoorbellen met een zirkonia in een zetkast van 7,5 millimeter bevestigd aan een ankerschakel van 1,3 millimeter. De lengte van deze zilveren threader oorbellen is 8 centimeter.

  De doortrekkers zijn…

  € 23,50
 • Doortrekoorbel Parel
  Doortrekoorbel Parel

  Echt zilveren doortrekoorbellen met een zoetwaterparel van 6,5 millimeter bevestigd aan een ankerschakel van 1,3 millimeter. De lengte van deze zilveren threader oorbellen is 8 centimeter.

  De doorhaaloorbellen zijn nabehandeld…

  € 21,95
 • Doortrekoorbel Cirkels
  Doortrekoorbel Cirkels

  Echt zilveren doortrekoorbellen met een cirkel van 12 millimeter bevestigd aan een ankerschakel van 1,3 millimeter. De lengte van deze zilveren doorhaaloorbellen is 8 centimeter.

  Deze threader oorbellen zijn nabehandeld met een…

  € 21,95
 • Doortrekoorbel Cirkels
  Doortrekoorbel Cirkels

  Echt zilveren doortrekkers met een cirkel van 8 millimeter en een cirkel van 17,5 millimeter bevestigd aan een ankerschakel van 1,3 millimeter. De lengte van deze zilveren threader oorbellen is 8 centimeter.

  Deze…

  € 24,50

Doortrek oorbellen

Ken je ze al? De doortrek oorbellen? De naam zegt het eigenlijk al. Doortrekoorbellen zijn oorbellen die je door het gaatje van je oor heen trekt. Ze hebben een kettinkje wat je makkelijk door een, twee of zelfs drie gaatjes kunt rijgen. Natuurlijk kun je ze ook gewoon lekker laten hangen. Dit model oorbelletje wordt ook vaak doorhaal oorbel, threader of pull through oorbel genoemd. Zilveren doorhaal oorbellen zijn ook heel leuk om te combineren met andere zilveren oorknopjes.

Shop jouw doorhaaloorbellen bij Moods & Memories

Bij Moods & Memories verkopen we threaders van echt zilver (925 sterling zilver). We hebben doorhaaloorbellen in verschillende stijlen. Met zirkonia, een doortrek oorbel met een hartje of juist met een veertje? Of houd je toch meer van een echt zilveren threader met een parel? Om te combineren kun je jouw doorhaal oorbellen dragen met:

​Veilig en snel online besteld

Wanneer je jouw echt zilveren doortrekoorbellen in onze webshop hebt besteld zorgen wij ervoor dat je de threaders, mooi ingepakt, binnen enkele dagen ontvangt. Je kunt bij ons veilig betalen en boven de € 50,- wordt de bestelling gratis verzonden. Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen. Veilig online winkelen dus! Wil je graag advies of heb je nog vragen? Stuur dan een Whatsapp naar 06-22730181 of stuur even een mail, wij helpen je graag!

 

© 2016 - 2021 Moods & Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel