Over ons

Hoi. Welkom in mijn webshop. Ik ben Annette, het gezicht achter Moods & Memories. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht nog eens een webwinkel te beginnen maar toch is het zo gelopen. Ruim dertig jaar geleden ben ik als vanzelfsprekend begonnen met werken in ons familiebedrijf in de juwelierssector. Gedurende deze jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot juwelier en goudsmid op de vakschool in Schoonhoven.

Na vijfentwintig jaar met veel plezier in ons bedrijf te hebben gewerkt vond ik de tijd rijp om te stoppen. De combinatie van een druk gezin en veel werken, buitenshuis en in een andere stad, was voor mij niet meer haalbaar.

Toch, na ruim een jaar adempauze, kroop het bloed waar het niet gaan kan en bleek ik nog steeds gek op oorbellen, armbanden en kettingen, en dan vooral de echt zilveren varianten. Daarom heb ik besloten om een webshop te starten en mijn liefde voor mooie sieraden weer nieuw leven in te blazen. Ik wil in mijn webshop mooie betaalbare sieraden van echt zilver aanbieden van een goede kwaliteit.

Ik vind het heerlijk om, vanuit mijn eigen huis en omgeving, toch weer bezig te zijn met alle soorten oorbelletjes, halskettingen, armbandjes en alle toebehoren, en op deze manier de 'feeling' met het vak te behouden.

De naam Moods & Memories slaat zowel op mijn eigen verleden in de sieradenbranche als op de Moods & Memories die ik in mijn webshop nog hoop te creëren.

Hartelijke groet,

Annette Vervoort

© 2016 - 2023 Moods & Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel