Armbanden voor hem

Armbanden voor hem

Vind jij het leuk als je man, lover, broer, vader of beste vriend er lekker trendy uitziet en ben je daarom op zoek naar een stoer herensieraad? Hoe leuk is het dan om hem te verrassen met een gave herenarmband. Armbanden zijn zo leuk bij mannen, logisch dat dit buiten de trouwring en het horloge het meest door mannen gedragen wordt!

Robuuste armbanden

Armbanden voor mannen zijn vaak grover en robuuster van structuur. Ze zijn doorgaans ook veel langer en breder dan de armbanden voor vrouwen. Qua materiaal is er van alles mogelijk. Mannenarmbanden worden gemaakt in het meer traditionele goud of zilver, maar wil je het wat meer betaalbaar houden dan is een armband van leer, staal of halfedelsteen een superleuk alternatief. Of je de mannenarmband nu combineert met een net pak of gewoon casual...het kan en mag allemaal!

Welke lengte moet ik kopen?

Heren armbanden draag je lekker los om de pols. De gemiddelde mannenarmband is 21 à 22 centimeter lang. Heb je geen idee welke maat je moet aanschaffen? Meet de polsomvang dan even op met een meetlint, net boven het polsbotje. Tel er twee centimeter bij op en je weet precies welke maat je online kunt bestellen!

Heb je nog geen herenarmband?

Dan wordt het echt hoog tijd om er eentje aan te schaffen. In de webshop vind je vast een mannenarmband die past bij jouw stijl. En natuurlijk is het ook toegestaan om lekker te mixen en matchen met alle soorten mannen armbanden. Veel plezier met kiezen!